Advimago - Centrum voor Geavanceerde Orale Beeldvorming
Online registratie is nu beschikbaar. Om een patient te registreren, gelieve onze online agenda te gebruiken. De agenda bevindt zich in het menu hierboven.
Advimago, Centrum voor Geavanceerde Orale Beeldvorming
Advimago, Centrum voor Geavanceerde Orale Beeldvorming, is een Consultancy en Training centrum voor Belgische (en Internationale) tandartsen, tandtechnici, orthodontisten en orale of maxillofaciale chirurgen gericht op diagnose, planning en therapie van computer-geleide tandheelkundige behandelingen.

De moderne faciliteiten bevatten de nieuwste generatie van hardware en software voor therapie planning verwijzingen ("teleradiologie"), op maat gemaakte klinische trainingsprogramma's en post-academische opleidingen met simulatie, laboratorium en lezingzaal.

De specialisten in Orale Beeldvorming geven opleiding in drie-dimensionale beeldvorming gericht op computer-gestuurde implantaat chirurgie en computer-geleide ontwerp en vervaardiging (CAD/CAM) van prothetische restauraties.
Advimago's mission statement
Advimago's doelstelling kan worden samengevat tot:

"... expertise en training in drie-dimensionale (3D) beeldvorming en computer-gestuurde dentomaxillofaciale behandelingen leveren ..."

Met deze filosofie, worden de volgende diensten aan de tandheelkundige sector aangeboden:

2D Imaging
  1. Radiologie and Consultancy

  2. Optische Beeldvorming

  3. Opleiding en gecertificeerd onderwijs in computer-geleide tandheelkundige beeldvorming technieken (Advimago Training Center/ATC)
Advimago
Emile Clausstraat 42, 1050 Elsene
Tel: +32 (0)2 644 46 44
bart.vandenberghe@advimago.be
Copyright © Advimago -- Design by: www.waisie.com